Utazások

2009.10.28 - 11.01. Sölden

A GO 4 TRAVEL INTERNATIONAL utazási iroda által, Söldenben megrendezésre kerülő SKI & SNOWBOARD OPENING rendezvény évről-évre a legnépszerűbb besíző hétvége a téli sportot kedvelők körében. Sikere első sorban a hóbiztos síterepnek, a minden tudásszintet kielégítő, változatos pályarendszereknek, a kedvező árfekvésű, színvonalas szállásoknak és nem utolsó sorban a sokszínű kapcsolódó programoknak köszönhető.

Részletekért kattints ide…

A GO 4 TRAVEL INTERNATIONAL utazási iroda és a NORDICA Magyarország közös szervezésében idén is megrendezésre kerül a NORDICA WINTER OPENING SCHLADMING besíző hétvége. Kiemelten ajánljuk azok figyelmébe, akik a távoli gleccserek helyett a közelebb található, alacsonyabb fekvésű, de mégis hóbiztos síterepeket preferálják.

A résztvevők térítésmentesen kipróbálhatják a NORDICA 2009/2010-es termékpalettáján megtalálható valamennyi síléctípust, professzionális oktatás keretében elsajátíthatják a síelés, snowboardozás alapjait, illetve tovább fejleszthetik meglévő tudásukat. A kisgyermekek számára a „babyski-speciális oktatás gyerekeknek" program keretében egyedülálló lehetőség nyílik a téli sportok megismerésére. A négynapos rendezvény további programjai közül kiemelnénk a kedvezményes vásárlással egybekötött LEVEL termékbemutatót.

Részletekért kattints ide…


Főoldal     Galéria     Partnereink     Kapcsolat